Bowlen met de donderdag- en vrijdaggroep!

Zoals ieder jaar met Sinterklaas, zijn ook dit jaar de donderdag- en vrijdaggroep gaan bowlen bij Bowlingcentrum Erica. Te voet zijn de kinderen, onder begeleiding van de leiding, vertrokken naar het bowlingcentrum. Eenmaal daar aangekomen werden de schoenen gepast, de namen in de computers gezet en konden de eerste ballen worden gegooid. In het begin was het nog even oefenen maar daarna had iedereen het bowlen aardig onder de knie en zijn er verschillende strikes gevallen. Ondertussen liepen de punten steeds hoger op en was iedereen toe aan een glaasje drinken, dit werd dan ook netjes verzorgt door Bowlingcentrum Erica.

Halverwege de avond stond de kinderen een verrassing te wachten. Bowlingcentrum Erica had Sinterklaas samen met een Piet uitgenodigd om naar de bowlkunsten van de kinderen te komen kijken. Sinterklaas was erg onder de indruk en de Piet heeft lekker een balletje mee gegooid en gezorgd voor de nodige aantal punten. Om het plaatje compleet te maken had de Sint voor alle kinderen een zakje pepernoten bij die ze tijdens het bowlen lekker op konden eten.

De avond liep ten einde en de laatste punten werden gescoord. Daarna zijn we met zijn allen teruggelopen naar ’t Kreatief en zijn de kinderen nog verrast met een chocoladeletter die Sinterklaas woensdag daar had achtergelaten.

Foto’s zijn hier te vinden.

Bowlingcentrum Erica bedankt! En al met al was het weer een geslaagde avond!