Heitje voor een Karweitje & Flessenactie 2020!

Op donderdag 22 oktober zal onze jaarlijkse activiteit ‘Heitje voor een karweitje’ weer plaats vinden. De kinderen van ‘t Kreatief zullen ’s ochtends tussen 9.00 en 12.00 langs uw huis komen om klusjes voor u op te knappen en om lege flessen op te halen. Dus heeft u nog wat klusjes en flessen liggen, zorg dat u thuis bent dan zullen de kinderen van ’t Kreatief het voor u opknappen!

Naast deze karweitjes en flessen hebben we dit jaar ook weer een appel- en kersenflappen actie!

Deze overheerlijke appel- en kersenflappen zijn te bestellen via de bestellijsten die bij “De Jachthoorn” op de barliggen, deze zijn in te leveren in de daarvoor bestemde “Kreatiefdoos”. Of bestel via de mail naar nielsverhoeven@kreatief.com. 19 Oktober is de uiterste inleverdatum!
De prijs voor de appel- en kersenflappen zal zijn: €1,50 per stuk en 4 stuks voor €5,-
De appel- en kersenflappen zijn 22 oktober tussen 9.00 en 12.00 uur af te halen bij “De Jachthoorn” Helaas alleen om 09.00 uur warm af te halen!

In verband met het kinderaantal kunnen wij alleen binnen de bebouwde kom langs de deuren. Mocht u buiten de bebouwde kom toch flessen hebben dan mag u deze inleveren op donderdag 22 oktober tussen 9:00 en 12:00 uur. Bij voorbaat dank!

Kreatieve groetjes,

De leiding van ’t Kreatief.