2e prijs in Fonds Maatschappelijke Betrokkenheid

Woensdagavond 1 oktober 2014 vond de prijsuitreiking plaats van het Fonds Maatschappelijke Betrokkenheid van de Rabobank. Het St. BarbaraGilde mocht een cheque van €3000,- in ontvangst nemen.

Het gilde heeft samen met alle medegebruikers van het evenemententerrein het plan opgepakt om een vaste en vooral veilige stroomvoorziening aan te leggen. Nu wordt er nog steeds gesleept met 160 meter aan verlengkabels. Door nat gras en waterplassen. Met dit plan hebben wij met zijn allen: ’t Kreatief, Schutterij Hubertus, c.v. De Bokken, Stichting Jeugdbelangen, SC. St.Hubert en het St.BarbaraGilde ingeschreven voor het Fonds Maatschappelijke Betrokkenheid. Onze inspanningen werden beloond met een nominatie.

Tijdens de ledenvergadering van de Rabobank zouden de prijzen door middel van stemmen bepaald worden. Hoe meer stemmen, hoe hoger de prijs. Veelvuldige oproepen om op ons project te komen stemmen bleven niet onbeantwoord. Er waren heel wat _MG_0454mensen uit Sint. Hubert aanwezig op deze avond. De twee minuten durende presentatie verliep vlekkeloos. Er werden kabels uitgerold en de situatie die zich elke keer opnieuw voordeed op het terrein werden zo goed mogelijk nagespeeld. Dit zorgde voor flink wat interactie en gelach in de zaal.

Nadat de 4e en de 3e prijs bekend was, liep de spanning toch wel hoog op. We hadden niet gedacht zo hoog te zullen eindigen. Alleen het Senioren Hobby Centrum uit Mill was met hun erg mooie project nog onze grootste concurrent. Met maar één stem verschil mochten wij de 2e prijs in ontvangst nemen.
Wij zijn daar heel erg blij mee en willen dan ook zo snel mogelijk beginnen met de aanleg van de stroomvoorziening op het evenemententerrein, zodat alle gebruikers, onder wie ook heel veel kinderen, er in een veilige omgeving verantwoord gebruik van kunnen gaan maken. We willen graag iedereen bedanken die op ons gestemd heeft en ons project een warm hart toedraagt.

Verder een woord van dank aan iedereen die heeft meegewerkt om deze presentatie goed neer te zetten. En natuurlijk ook een woord van dank aan de Rabobank. Dat zij het vertrouwen heeft gesteld in ons gezamenlijke project en ons deze nominatie heeft gegund.

St BarbaraGilde en medegebruikers Sint Hubert_MG_0442