Aanmeldingen en hout Bouwweek 2016

De brieven om je aan te melden, voor de kinderen van groep 5 t/m de 1e klas die niet bij ’t Kreatief zitten, voor de bouwweek gaan komende week de deur uit. Hopelijk ontvangen we binnenkort de eerste aanmeldingen!
Voor degene die zich graag aanmelden, jullie hebben de kans om je aan te melden tot en met 1 juli. Dit kan via de brief die jullie in de bus hebben gekregen of mail je gegevens: Naam, adres, groep en eventuele bijzonderheden naar: bouwweek@kreatief.com. Voor eventuele vragen kunnen jullie ook terecht op dit e-mailadres. Om mee te kunnen doen aan de bouwweek voor de niet-Kreatief kinderen vragen wij een eigen img_2416_ir_0bijdrage van €12.50.
Het belooft weer een hele leuke, sportieve en leerzame week te worden vol met spellen, speurtochten en natuurlijk het bouwen van de mooiste hutten! Dus twijfel niet en meld je vandaag nog aan!

Ook kunnen we nog veel hout en met name pallets gebruiken voor de bouwweek. We kunnen helaas niet meer terecht bij het adres waar we de afgelopen jaren volle karren met pallethout gingen halen. Mocht je hier in de omgeving een adres weten waar dit eventueel wel zou kunnen en wat qua afstand te rijden is met een tractor en platte kar dan horen we dit ook graag op: bouwweek@kreatief.com. Want zonder bruikbaar hout, wordt hutten bouwen helaas erg lastig.

Groetjes,
De leiding van ‘t Kreatief