Aanmeldingen en hout Bouwweek 2017

Vanaf vandaag hebben de kinderen van groep 5 t/m de 1e klas die niet bij ’t Kreatief zitten de mogelijkheid om zichzelf op te geven voor de bouwweek van 2017! Hopelijk ontvangen we binnenkort de eerste aanmeldingen.

Voor degene die zich graag aanmelden, jullie hebben de kans om je aan te melden tot en met 14 juli (laatste schooldag). Dit kan door een mailtje te sturen met je gegevens: Naam, adres, groep en eventuele bijzonderheden naar: bouwweek@kreatief.com of via Aan/Afmelden.
Voor eventuele vragen kunnen jullie ook terecht op dit e-mailadres.

Om mee te kunnen doen aan de bouwweek voor de niet-Kreatief kinderen vragen wij een eigen bijdrage van €12.50 per kind. Dit graag overmaken vóór 31 juli op rekeningnummer: NL 21 RABO 0123991382. Vermeld hierbij je naam, achternaam en klas.

Het belooft weer een hele leuke, sportieve en leerzame week te worden vol met spellen, speurtochten en natuurlijk het bouwen van de mooiste hutten! Dus twijfel niet en meld je vandaag nog aan!

De bouwweek vind plaats van 21 t/m 24 augustus. Verdere informatie is te vinden in de uitnodiging die jullie binnenkort krijgen.

Ook kunnen we nog hout en met name pallets gebruiken voor de bouwweek. Mocht je hier in de omgeving een adres weten waar dit eventueel zou kunnen en wat qua afstand te rijden is met een tractor en platte kar dan horen we dit ook graag op: bouwweek@kreatief.com. Want zonder bruikbaar hout, wordt hutten bouwen helaas erg lastig.

Groetjes,
De leiding van ‘t Kreatief