Bouwweek 2021

De bouwweek komt er alweer bijna aan! Net als andere jaren zijn de kinderen van groep 5 t/m de 1e klas die in Sint Hubert wonen en niet bij het ’t Kreatief zitten welkom om zichzelf op te geven voor de bouwweek van 2021! Hopelijk ontvangen we binnenkort de eerste aanmeldingen.

Aanmelden kan tot en met 31 juli. Dit kan door een mailtje te sturen met je gegevens: Naam, adres, groep en eventuele bijzonderheden naar: nielsverhoeven@kreatief.com of via de website www.kreatief.com/aanafmelden (kopje aan/afmelden op de website).
Voor eventuele vragen kunnen jullie ook terecht op dit e-mailadres.
 
Om mee te kunnen doen aan de bouwweek voor de niet-Kreatief kinderen vragen wij een eigen bijdrage van €12.50 per kind. Dit graag overmaken vóór 31 juli op rekeningnummer: NL21RABO0123991382. Vermeld hierbij je naam, achternaam en klas.
 
Het belooft weer een hele leuke, sportieve en leerzame week te worden vol met spellen, speurtochten en natuurlijk het bouwen van de mooiste hutten! Dus twijfel niet en meld je vandaag nog aan!
 
De bouwweek vindt plaats van 23 t/m 26 augustus. Verdere informatie is te vinden in de uitnodiging die jullie binnenkort krijgen.
 
Om de bouwweek mogelijk te maken kunnen we hiervoor nog van alles gebruiken zoals: vloerbedekking, oude gordijnen, spijkers en natuurlijk HOUT!
Geverfd hout kunnen we helaas niet aannemen.

Als u iets heeft wat wij kunnen gebruiken, mail dan naar:
nielsverhoeven@kreatief.com
Wij komen het dan vrijdag 20 of zaterdag 21 augustus bij u ophalen.
(Eerder kan niet, i.v.m. gebrek opslagmogelijkheid).

I.v.m. milieuregels en om de stortkosten zo laag mogelijk te houden, kunnen we helaas niet alles aannemen.
(Twijfelt u of het geschikt is, mail dan ook even naar nielsverhoeven@kreatief.com, dan komen we van tevoren even kijken)
 
Kreatieve groetjes,
De leiding van ‘t Kreatief