De Bouwweek 2013!!

Watertoren A, winnaar van De Bouwweek 2013!

De Bouwweek zit er voor dit jaar weer op. Met zijn allen mogen we terugkijken op een zeer geslaagde week vol met actie en avontuur!

BouwweekMaandag ontstonden er, ondanks het erg warme weer, al erg mooie hutten. Iedereen hielp goed mee en onder het harde werken zorgde de kinderen onderling wel voor wat verkoeling met fris water!

Dinsdag was het buiten wat koeler, ideaal om hard aan het werk te gaan en alles af te maken! Aan het einde van de ochtend stonden er dan ook 8 hele mooie en bijzondere hutten. ’s Middags gingen de kinderen in het bos opzoek naar een piraat om zoveel mogelijk punten te scoren. Natuurlijk lagen er gevaarlijke haaien op de loer die dit allemaal wat moeilijker maakten!

Woensdag was er een spannende speurtocht voorbereid met kabelbaan, vlot en nog veel meer spellen. Helaas begon het halverwege de ochtend te regenen… Maar ondanks dat was de speurtocht weer een zeer geslaagd onderdeel van deze bouwweek. ’s Middags zijn we toch maar naar binnen gegaan om spellenrondes te spelen. Tijdens deze spellen waren vooral teamwork en snelheid erg belangrijk!

Donderdag was het weer een stuk beter! ’s Ochtends is er dan ook door de ene helft van de kinderen sponzenzeeslag gespeeld met erg veel water. Ondertussen speelde de andere helft van de kinderen een leuk en gevarieerd flessenpostspel in het dorp. ’s Middags ging het weer om snelheid en behendigheid tijdens een wedstrijd over de stormbaan. Daarna was het tijd om de hutten af te breken en het terrein op te ruimen.Bouwweek

Als klap op de vuurpijl werd de bouwweek afgesloten met een afsluitingsavond. Eerst werd er een groot vuur aangestoken van al het hout, hiermee was dan ook het startsein voor de avond gegeven! Tijdens deze avond hebben de groepjes nog een behoorlijke strijd gehad om de laatste punten nog binnen te snoepen. Uiteindelijk werd de winnaar bekend gemaakt…

Na een moment van heel veel spanning werd bekend dat: Watertoren A, het groepje van Harm en Rik De Bouwweek 2013 gewonnen had!!!

De uitslag:

1e plaats: Watertoren A, onder begeleiding van Harm en Rik!

2e plaats: De Walvisjes, onder begeleiding van Jan!

3e plaats: De Adjes, onder begeleiding van Mark C. en Astrid!

bouwweekharm

Verder willen we iedereen die zijn steentje heeft bijgedragen aan het mede mogelijk maken van De Bouwweek 2013 hartelijk bedanken voor de medewerking!

Foto’s/Filmpjes zijn allemaal te bekijken op de website, klik hier voor de pagina!
Foto’s Rini Cornelissen: Hier & Hier!

De DVD van dit seizoen is ook klaar, deze is vanaf nu te bestellen! Klik hier voor de bestelpagina!

Tot volgend seizoen!
’t Kreatiefbouwweek groep