Evie, waar is ze nu?

Jullie denken al, waar is ze nu?

Bericht van Evie:FINLAND
Vandaag vertrek ik naar Finland. Ik ga in Finland (Kuopio) een tijdje studeren. Mijn vliegtuig zal om om half 12 van Schiphol naar Helsinki vertrekken. Daar moet ik dan overstappen naar een ander vliegtuig en dan vlieg ik nog verder naar Kuopio ( – 1 uur).
Mijn tutor(iemand die mij daar opvangt en wegwijs maakt) zal op mij wachten bij mijn kamer en zij heeft ook al de sleutel opgehaald. Wat heel handig is want het kantoor waar dat kon is zaterdag dicht.

Ik heb er echt ontzettend zin in, maar ik ga de mensen hier thuis ook wel missen.
Finland, here I come!

De rest van de leiding wenst haar natuurlijk heel veel succes! We zullen nu toch even zonder Evie moeten…
Evie houdt wel een blog bij, mocht je nieuwsgierig zijn wat ze daar allemaal in Finland gaat doen! Klik hier

Tot over 5 maanden!

De rest van de Leiding…