Midmei 2015!!

De Midmei activiteit is weer succesvol verlopen. De kinderen hadden donderdagmiddag weer 2 leuke activiteiten op het programma staan. De groep werd eerst in 2’en verdeeld img_1044_ir_0om vervolgens van start te gaan met de activiteiten!
De eerste groep ging het ruilspel in het dorp doen, de kinderen kregen per groepje een gekookt ei mee en deze moesten ze in het dorp proberen te ruilen naar iets groters. We schrokken ervan wat de kinderen allemaal mee terug namen. Een grote klok/een complete deur, noem het maar op!

De tweede groep ging van start met eeimg_1055_ir_0n circus workshop. De kinderen wisten niet wat ze moesten verwachten, maar het was een geweldig resultaat. De kinderen konden zelf een poging wagen om de verschillende technieken uit te proberen. Dit waren onder andere het jongleren, fietsen op een eenwieler, balanceren op elkaar of koordansen naar de overkant! Alles werd goed uitgelegd en gedemonstreerd door een professional!

 

Na de eerste ronde was er natuurlijk even tijd voor een kleine pauze met wat drinken en een lekker snoepje! Na de pauze werd er gewisseld van activiteit.

Kortom: een succesvolle Midmei activiteit!

Voor foto’s, klik hier!

Iedereen alvast een fijne Hemelvaart en tot de volgende Kreatief avond!

Groetjes,
De leiding van ’t Kreatief