Pleebeksjoow 2015!!

Wederom weer een fantastische avond!

Afgelopen vrijdag 17 juli was het weer zover, om 19.00u gaf onze nieuwe presentator Mark het startsein voor de Pleebeksjoow 2015 af.

dscf6076_ir_0We hadden weer een leuk programma met maar liefst 10 optredens. De juryleden Agnes Litjens, Yvonne de Vries en Theo Vloet hadden een erg moeilijke klus om een top 3 te kiezen uit de leuke en gevarieerde optredens. Maar het is ze gelukt. De 3e plaats ging naar de Megamix van Elize, Janna, Sien, Jen en Stan. De 2e plaats was voor Kirsten met Katy Perry/Dark Horse. En de winnaars van de avond waren Geert en Wesley met de gebroeders Ko/Ik wil alleen maar jou! De jongens hadden een fantastisch optreden en mochten ook de wisselbeker mee naar huis nemen.
dscf6054_ir_0
Ook hebben we deze avond afscheid genomen van Alice, Malou, Margot en Rian. Dit jaar gaan ze stoppen met ’t Kreatief en daarom mochten ze nog één keer de Kreatiefdans uitvoeren en de hele zaal deed gezellig mee!

Al met al was het een mooie avond met enorm leuke optredens.

Wij wensen jullie allemaal een hele leuke vakantie en zien jullie graag terug bij de Bouwweek in augustus!! Thema: United States of America!

Voor foto’s, klik hier!

Groetjes,

De leiding van ‘t Kreatief