Pleebeksjoow 2017!

Wat een succesvolle avond vol met talent!

Afgelopen vrijdag 7 juli was het weer zover, om 19.00u gaf onze presentatrice Sverre het startsein voor de Pleebeksjoow 2017 af.

We hadden weer een leuk programma met 6 mooie optredens. De juryleden Rian Derks (oud leidster), Alice van de Burgt (oud leidster) en Joyce Diepenbeek (boerenbruidspaar) hadden een erg moeilijke klus om een top 3 te kiezen uit de leuke en gevarieerde optredens. Maar het is ze gelukt.
De 3e plaats ging naar Loes en Kirsten, met het liedje Hele dikke vrienden van Samson & Gert. De 2e plaats was voor de groep Wesley, Stan, Imke, Geert en Finn, een echte volledige band. En de winnaars van de avond waren Anouk, Mila en Esmee met de Little Mix van Black Magic! De dames hadden een fantastisch optreden en mochten ook de wisselbeker mee naar huis nemen.

Ook hebben we deze avond afscheid genomen van Kayleigh & Wienie (ook wel Mark W, naam bij de meeste kinderen niet bekend). Dit jaar gaan ze stoppen met ’t Kreatief en daarom mochten ze nog één keer de Kreatiefdans uitvoeren en de hele zaal deed gezellig mee!

 

Al met al was het een mooie avond met enorm leuke optredens.

Wij wensen jullie allemaal een hele leuke vakantie en zien jullie graag terug bij de Bouwweek in augustus!! Thema: Winter Wonderland!

Voor foto’s, klik hier!

Groetjes,

De leiding van ‘t Kreatief