Heitje voor een Karweitje 2017!

Op  donderdag 19 oktober zal onze jaarlijkse activiteit ‘Heitje voor een karweitje’ weer plaats vinden. De kinderen van ‘t Kreatief zullen ’s ochtends tussen 9.00 en 12.00 langs uw huis komen om klusjes voor u op te knappen. Dus heeft u nog wat klusjes liggen, zorg dat u thuis bent dan zullen de kinderen van ’t Kreatief het voor u opknappen!

Wij hebben gemerkt dat de afgelopen jaren vaak klusjes zijn bewaard maar dat de kinderen niet aan de deur zijn geweest. Vandaar dat wij u dit jaar de mogelijkheid geven om uw klusje aan te melden via de website. Dit kan door via de contactpagina een berichtje te sturen met het adres in Sint Hubert waar het klusje gedaan kan worden. Dan kunnen wij bij het uitdelen van de straten rekening houden met klusjes die zijn aangemeld.

Naast deze karweitjes hebben we dit jaar ook weer een appel- en kersenflappen actie!

Deze overheerlijke appel- en kersenflappen zijn te bestellen via de bestellijsten die bij de Jachthoorn op de bar liggen. Deze zijn in te leveren in de daarvoor bestemde “Kreatiefemmer”. of bestel via onderstaand online formulier. 16 oktober is de uiterste inleverdatum!
De prijs voor de appel- en kersenflappen zal zijn: €1,50 per stuk en 4 stuks voor €5,-
De appel/ kersenflappen zijn 19 oktober tussen 9.00 en 12.00 uur af te halen bij “De Jachthoorn” Helaas alleen om 09.00uur warm af te halen!

 

Bestel online via de contact pagina, klik hier! 
Onderwerp: Bestelling HVK

Bericht: natuurlijk het aantal appel- en kersenflappen die je wilt bestellen & WEL/NIET om 09.00 uur ophalen

 

Kreatieve groetjes,
De leiding van ’t Kreatief.